Privacybeleid - cookiebeleid

 

Privacybeleid Deldiche

 

Versie 2.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 2018/05/22.

Deze website wordt beheerd door Deldiche NV, hierna te noemen Deldiche

Deldiche verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij info@deldiche.be

Verwerkingsdoeleinden

Deldiche verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Deldiche gebruikt uw persoonsgegevens voor het doeleinde waarvoor u de persoonsgegevens aan Deldiche heeft verstrekt. Als u Deldiche om informatie over diensten en producten verzoekt, verwerkt Deldiche de persoonsgegevens om aan dat verzoek te voldoen. Als u zich heeft opgegeven voor de nieuwsbrief, dan zal Deldiche de persoonsgegevens gebruiken om de nieuwsbrief naar u toe te zenden. Als u een bestelling doet, gebruikt Deldiche de persoonsgegevens om die bestelling af te handelen. Bij een bestelling kunnen uw persoonsgegevens voor het afwikkelen van het betalingsverkeer, aan met Deldiche gerelateerde vennootschappen, bezorgdiensten en / of uw bank worden verstrekt. Daarnaast kan Deldiche uw persoonsgegevens gebruiken om uw op de hoogte te stellen van producten of diensten van Deldiche die interessant voor u zouden kunnen zijn. Indien u hiertegen bezwaar heeft, kunt u contact opnemen met info@deldiche.be.

Om ervoor te zorgen dat de website van Deldiche goed werkt en voldoende aansluit op de wensen van onze klanten, houdt Deldiche bezoekgegevens van haar website bij. Deldiche gebruikt hiervoor “cookies” en / of vergelijkbare technieken. Details hierover vindt u in ons cookiebeleid.

Uw persoonsgegevens zullen vanzelfsprekend niet worden verkocht. Verstrekking van uw persoonsgegevens aan andere dan de bovengenoemde derden vindt alleen met uw uitdrukkelijke toestemming plaats.

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. a. toestemming en b. noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de Deldiche groep) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met Deldiche verbonden zijn of met enige andere partner van Deldiche  De categorieën van derden zijn leveranciers van drukwerk en printing, boekhoudkantoor, hostingproviders en mailingproviders.

Deldiche garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

  • zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of
  • een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@deldiche.be;

Uiterlijk binnen 5 dagen na uw verzoek ontvangt u een e-mailbericht met een overzicht van de bij ons geregistreerde gegevens. Indien er gegevens zijn die u wilt laten wijzigen, aanvullen of verwijderen dan kunt u dat aan ons melden.

Om de informatie aan te passen of te wijzigen die u op de website, per e-mail, via een formulier of op een andere manier aan ons verstrekt heeft kunt u zich per e-mail wenden tot info@deldiche.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Websites van derden

Deze Privacy Verklaring is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

Wijzigingen Privacy Verklaring

Deldiche behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Deldiche NV
Industrielaan 8
1740 Ternat
BE 0441 541 822

Cookiebeleid

Deldiche maakt op haar website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op uw tablet, mobiele telefoon of computer plaatst op het moment dat u de website bezoekt. Een cookie slaat vervolgens informatie over uw bezoek op onze website op en stuurt deze terug aan onze server. Sommige cookies zijn functionele cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten werken. Naast de functionele cookies gebruiken wij ook analytische cookies. Deze helpen ons om uw activiteiten op onze website te analyseren en zo onze dienst zoveel mogelijk aan te passen of het surfgedrag van onze website bezoekers. Uw bezoek op onze website wordt zo geoptimaliseerd. Sommige van de cookies zijn zog. sessie-cookies. Deze cookies worden weer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Sommige van de cookies, zog. permanente cookies, helpen ons u bij uw volgend bezoek op onze website te herkennen. Onze website kan zo speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen. U bespaart tijd en kunt onze website optimaal gebruiken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Google (Universal) Analytics

Deldiche maakt gebruik van Google (Universal) Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (https://www.google.be). Google Analytics maakt gebruik van cookies om Deldiche te helpen analyseren hoe u gebruik maakt van onze website en diensten. De door het cookie gegenereerde informatie (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google Inc. opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google Inc. gebruikt deze informatie om voor Deldiche bij te houden hoe u deze website gebruikt, rapporten over de websiteactiviteiten op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Google Inc. mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google Inc. hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden deze informatie namens Google Inc. verwerken. Google Inc. zal uw gegevens niet combineren met andere gegevens waarover Google Inc. beschikt. Het plaatsen van deze cookies kunt u weigeren door uw browser zo in te stellen dat u tijdens het volgende gebruik van de website geen cookies ontvangt. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen van cookies vindt u in de instructies en / of de Help-functie van uw browser.