Bloemkool-anchoa met olijfolie en Oost-Indische kers

Gemakkelijk
5min
2
Aperitiefhapje

Ingredienten

  • 1/2 kleine bloemkool
  • 1/2 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels Arbequina olijfolie
  • zwarte peper
  • 10 Pujado Solano ansjovisjes
  • 10 kleine blaadjes Oost-Indische kers

Deldiche producten

Bereiding

  • Snijd de bloemkool in flinterdunne plakjes, bij voorkeur met een mandoline of snijmachine
  • Meng het citroensap met de Arbequino olijfolie en kruid royaal met versgemalen zwarte peper
  • meng de vinaigrette onder de bloemkoolplakjes en laat ze een uur marineren
  • Rol de bloemkoolplakjes rond een Pujado Solano ansjovisje en steek ze vast met een cocktailprikker
  • werk af met wat Oost-Indische kers.