SPREADS

Meer dan de traditionele salades

Onze spreads zijn zoveel meer dan traditioneel broodbeleg, denk maar aan onze kip béarnaisesalade of een salade op basis van mango, gegrilde paprika en Madras curry.

De serveertips van Deldiche

  • Beleg een broodje met de kip peperrroom en werk af met wat komkommer en rode uiringen.
  • Maak een mille feuille met crackers, krabsalade en groene asperges, afgewerkt met wat fijn gesneden rode paprika.

Ontdek onze fantastische spreads

Van bistrosalades over luxe ontbijtsalades tot unieke seizoenssalades. 

Kip béarnaise

Een bistrosalade uur sang, mooie stukjes kippenvlees in een béarnaisesaus.

Kip peperroom

De eerste salade uit onze bistroreeks, kippenvlees in een romige pepersaus.

Kip extra curry

Handgeplukte kip, een 'echte' curry mengeling, verse basilicum, grilled peppers en Oosterse kruiden.

Gevogelte salade met truffel

Luxe feestsalade van handgeplukte kip met verse truffel.

Tonijn natuur

Een echte salade topper, gekookte tonijn in onze eigen bereide Happy Cooking dressing.

Tonijn sunny Florida

Lekkere stukjes gekookte tonijn, in een licht pittige dressing, afgewerkt met zoete chili.

Krab Royal

Een rijke salade boordevol krabvlees en kreeft in onze eigen Happy Cooking dressing.

Aspergesalade

Deze klassieke bistrosalade is "Ready to use", maar ook ideaal om te verrijken met zalm, garnalen of ham.

Kaascrème zalm

Kaascrème met stukjes gerookte zalm en verse bieslook. Heerlijk in een wrap met ijsbergsla of met Jack's Potatoes (zie recepten).

Kaascrème rode biet

Funky, fel roze, creatie op basis van een smeuïge kaascrème verrijkt met rode biet, pistache en rozijntjes. Ideale Foodpairing met gerookte ham.

Kaascrème Calabrese

Zachte kaas gemengd met geroosterde paprika's, tomaat en pijnboompitten. Afgewerkt met een tikkeltje basilicum.

Kaascrème truffel

Limited edition van onze kaascrème, met een weelderige luxueuze smaak dankzij de echte truffel.