VIS

De perfect gerookte zalm krijg je zo?

  • Het kiezen van kwalitatief superieure gerookte zalm. Dit wil zeggen, zalm die de juiste voeding heeft gekregen en een natuurlijk groeiproces heeft ondergaan.
  • Met de hand zouten. (velen compenseren het gewichtsverlies bij het roken door pekel/zout te injecteren waardoor je een draderige structuur gaat krijgen)
  • Roken op ambachtelijke wijze met beukenhout. Onze zalm wordt gerookt op extreem lage temperatuur. Dit om te vermijden dat er te grote temperatuurschommelingen zijn waardoor de zalm vet gaat afstoten.
  • Met de hand versnijden, hierdoor blijft de structuur opmerkelijk fijner en blijveb er enkel perfect tranches over.
  • VERS. Deze zalm is de perfecte balans tussen verse en gerookte zalm.

De serveertips van Deldiche

  • Probeer onze zalm met onze mosterd/dille dressing, een perfecte combinatie!
  • Serveer onze tomatentartaar op bruschettas en werk af met een gerookte ansjovis.

Vis bij Deldiche

Perfect gerookte zalm, zalm gemarineerd met gin, opgelegde ansjovis van superieure kwaliteit, heerlijk homemade mosselsaus,... kortom de betere visproducten voor het aperitief of in bereidingen kan je bij ons vinden.

Noorse gerookte zalm

Met de hand gesneden en koud gerookt. Zuiver zalm van hoge kwaliteit.

Gemarineerde Noorse zalm

Rauwe zalm 48 uur gemarineerd volgens Christer's recept. Afgewerkt met klassieke Zweedse kruiden.

Gemarineerde Noorse zalm met gin

Rauwe Atlantische zalm 48 uur gemarineerd met gin en gerookt.

Zalmblokjes in dille

Kleine blokjes zalm gemarineerd in een combinatie van jeneverbessen en dille met een vleugje citroen.